Axe, toch wel het mannenmerk onder de deodorants vind ik. Als ik bij een man Axe ruik dan zwijmel ik gewoon helemaal weg. Ook hoorde ik altijd dat de deodorant goed was. Nu heb ik echt heel veel verschillende deodorants in huis en ik kan het verschil wel merken. Ik weet dus welke ik moet kopen en welke echt niet. Maar soms wil je gewoon een nieuwe uitproberen en ja ik was zo ontzettend blij dat Axe dus ook een deodorant heeft voor vrouwen dat ik moest hem hebben. En nu krijgen jullie dus te weten wat ik ervan vind.

Wat zegt Axe over deze deodorant?
Axe Anarchy for her is een vrouwelijke mix van fruitige topnoten als appels en bramen, gemengd met bloesems en een lichte afwerking van sandelhout, amber en vanille. Het is ook zo ontworpen dat het gebruikt kan worden voor de hele dag.

Mijn mening
Allereerst wil ik wat kwijt over de verpakking. Ik vind deze echt heel erg mooi, typisch Axe met de draaidop, maar hier houd ik wel van. Soms raak ik mijn dopjes kwijt en dan staat het best onverzorgd erbij. Dus ik vind dit heel goed en ja wit met roze, daar houd ik ook wel van. Ook het opdoen van deze deo is erg fijn, zelfs na het scheren heb ik er geen last van. Normaal wil een deo wel eens prikken, maar dat heb ik nu dus niet.

En dan de geur, ja die is echt heel erg lekker. Hier houd ik wel van, lekker fruitig en zoet. Dat is wel iets waar je bij mij voor moet zijn. Niet voor niets heb ik er dus ook 3 gekocht, want ja het is toch ook wel een Limited Edition en je weet niet wanneer die eruit gaat. Overigens kon ik hem al bij de Etos en Kruidvat niet meer vinden en heb ik hem bij Dirk Drogist moeten kopen en was hij daar dus ook goedkoper. Vandaar dat er dus 2 prijzen zijn vermeld.

De prijs is €4,19/€4,49 voor 150ml en te koop bij verschillende drogisterijen.

Zou jij deze willen of kies je liever voor een andere deodorant?

Getagd op:    

6 thoughts on “Axe Anarchy for her

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.