Ja, deze winactie is natuurlijk ook al afgelopen en vandaag komt eindelijk de winnares online! Omdat er heel veel reacties op waren ben ik deze zorgvuldig gaan doornemen en van daaruit is er een winnares gekomen (het was echt niet makkelijk om te kiezen). Ben je al nieuwsgierig wie het is? Misschien heb jij dat mooie pakket wel gewonnen!

Van harte gefeliciteerd!!

Eve

Stuur mij een e-mail met je gegevens en het pakket komt zo snel mogelijk naar je toe! Heel erg veel plezier ermee, ik ken zelf al deze producten nog niet behalve een stuk Honey I Washed The Kids, maar weet zeker dat je het geweldig gaat vinden.

En bij deze wil ik ook zeggen dat het erg geslaagd was met alle winacties en wil ik jullie hartelijk bedanken voor het meedoen. Uiteraard in de toekomst komen er nog meer.

Getagd op:    

9 thoughts on “Winnares Lush winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.