About

Sweet Beautylicious wordt beheerd door Agnetha en is een persoonlijke blog over beauty, lifestyle en een beetje fashion. De artikelen worden ook door mijzelf geschreven en zal ik altijd mijn eigen mening over de producten geven. Sweet Beautylicious is ontstaan, omdat ik ten eerste het altijd leuk vind om te schrijven en ten tweede graag wilde gaan vertellen over de verschillende beautyproducten die ik gebruik. Dit kwam vooral, omdat ik op zoek was naar goede verzorgingsproducten en nieuwe make-up.

Het is niet alleen maar make-up wat ik interessant vind, ik vind het geweldig om vele verzorgingsproducten te gebruiken. En het maakt niet uit, goedkoop of duur ik heb van alles wel een beetje geprobeerd. Ook qua make-up vind ik het belangrijk dat je moet kopen wat je mooi vind en graag wil of dat nu dure producten zijn of hele goedkope producten. Dat geldt natuurlijk ook voor parfum en vele andere producten.

Wat ik ook wil bereiken met deze blog is dat het niet uitmaakt hoe oud je bent. Als jij goedkope merken erg mooi, goed en prettig vindt en je hebt niet veel geld te besteden dan zou je dit gewoon aan kunnen schaffen. Ik vind dat het niet speciaal voor jongeren is. Dit geldt ook voor parfum en vele verzorgingsproducten. Het is niet zo dat als je een dertiger bent dat je dan dure producten zou moeten gebruiken, je kan het dan makkelijk met vele andere goedkopere merken af.

Maar op deze blog vind je niet alleen maar make-up, huidverzorgingsproducten, parfum of accessoires. Je zult hier ook met regelmaat andere artikelen vinden. Ik zal dan wat over films vertellen of over series. Ik ben echt een filmfanaat, het is niet zo dat ik alle films goed vind of graag wil zien. Soms vind ik een film of een serie gewoon echt heel slecht en wil ik hem nooit meer zien en zal ik daar ook wel over schrijven. Omdat ik in het begin erg twijfelde over een beautyblog of filmblog, heb ik ze dus samengevoegd. De hoofdmoot van de site is wel beauty & lifestyle, maar zo nu en dan zal er dus ook wat anders voorbij komen.

Ook kun je mij volgen op Twitter & Bloglovin.

Wil je meer over mij of over de website weten? Neem dan gerust contact met mij op.

FacebookTwitterGoogleTumblrRedditPinterest