Disclaimer

Disclaimer
Sweet Beautylicious is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van deze website. Sweet Beautylicious is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Alle teksten die te vinden zijn op deze website zijn door mijzelf geschreven. In alle reviews geef ik mijn persoonlijke mening en mijn mening is altijd eerlijk en oprecht. Ook kan mijn mening positief of negatief zijn.

Copyright
Alle teksten die op deze website staan zijn door mijzelf geschreven en zijn daardoor eigendom van mij. Het is niet toegestaan om een deel van een artikel of het hele artikel over te nemen zonder toestemming van mij. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of er kan geen aanspraak op worden gemaakt.

Foto’s die door mij zelf zijn gemaakt zijn hebben soms een watermerk “Sweet Beautylicious” en mogen alleen overgenomen worden als je mij ervan op de hoogte brengt en een link plaatst naar mijn website en het watermerk behoudt. Soms staat er geen watermerk op, maar dit wil niet zeggen dat zij vrij te gebruiken zijn. Altijd vragen of je dus iets van mij mag gebruiken.

FacebookTwitterGoogleTumblrRedditPinterest