Douwe Bob door naar finale Eurovisie Songfestival 2016!

Ik heb gisteren zitten kijken, sinds Anouk heb ik eigenlijk wel weer vertrouwen in, ook al ging het vorig jaar mis. Maar toen had ik ook geen vertrouwen in en gisteren wel. Douwe Bob, heerlijk nummer, leuke vent, wat kan er nog mis gaan?

Eigenlijk kon er weinig fout gaan. Hongarije was de eerste verademing, de rest vond ik echt weinig aan. Toen Douwe, als 6e aan de beurt. Zo zuiver, zo mooi, netjes geen gek gedoe. Goed gezongen, goed gespeeld met de camera en die 10 seconden en waarbij je het publiek hoort juichen. Ik weet het niet hoe het met jou zit, maar ik kreeg kippenvel, het moment waarbij het nummer echt binnen kwam bij mij.

Nu staat Nederland in de top 10 bij de bookmakers, interessant. Is Groot-Brittanië heel lovend over ons en zelfs Duitsland. Altijd fijn om te lezen en ja nu maar afwachten wat er dan zaterdag gebeurt. Ik ben erg positief, het is heel slim geweest van Douwe om juist Hans Pannecoucke als regisseur te kiezen, hij deed ook The Common Linnets en dat zag er ook prachtig uit. Laten we vorig jaar gewoon vergeten.

Ik ben hoopvol voor zaterdag, er zijn nu zelfs landen door eigenlijk omdat er gewoon 10 door moesten en niet omdat zij super goed waren. Wat mij opviel aan de eerste halve finale? 2 rustige liedjes, Slow Down van Douwe Bob en Zoë met Loin d’ici. Rusland is ook heel goed en Hongarije en de rest vond ik wel een soort van schreeuwwerk. Leek onder de vrouwen wel een wedstrijd wie de beste uithaal heeft. Een valse kraai was dan nog interessanter. Wie maakt kans om winnen? Rusland maakt zeker kans, wat een mooi performance. Maar uiteraard blijf ik achter Douwe Bob!

Donderdag de tweede halve finale en ik moet zeggen dat ik België ook een heel mooi nummer heeft, dus hoop voor onze zuiderburen dat zij doorgaan naar de finale!

FacebookTwitterGoogleTumblrRedditPinterest


One thought on “Douwe Bob door naar finale Eurovisie Songfestival 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

CommentLuv badge