Petitie: IPL/Laser bij gediplomeerd schoonheidsspecialist

Ik wil even aandacht vragen voor het volgende. Minister Schippers wil namelijk dat gediplomeerde schoonheidsspecialistes straks helemaal geen IPL/Laser en ook vele andere behandelingen niet meer uitvoeren bij cliënten. En dat is verkeerd. Wil je beunhazen, zoals mensen die gewoon verkeerd bezig zijn in het vak aanpakken dan moet je niet de schoonheidsspecialistes aanpakken die al jarenlang hun werk goed uitvoeren.

Daarom is er een petitie aangemaakt door de vereniging voor schoonheidsspecialistes, de ANBOS. Steun jij ze? Top en zou ik het ook fijn vinden als je eventueel even een reactie achter laat waarom wel of zelfs waarom niet?!

En laten we ook eens hopen dat de schoonheidsspecialiste branche een beschermd vak wordt. Dat je geen bedrijf kunt beginnen zonder diploma en dit als bewijs moet aanleveren of op een andere manier waardoor het echt een beschermd vak wordt.

Klik op onderstaande link om de petitie te tekenen. Op moment van schrijven zijn er nu 5612 handtekeningen en zijn er minimaal 40.000 nodig! De petitie is nog tot eind mei open.

Klik hier: >> Petitie IPL/Laser bij gediplomeerd schoonheidsspecialist <<

FacebookTwitterGoogleTumblrRedditPinterest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

CommentLuv badge