Secrets by Nature Facebookactie

Let op, let op.. dit is een oproepje voor een hele leuke winactie en misschien wil jij wel meedoen! En dat kan. Ga gewoon naar de Facebookpagina van Secrets by Nature >> Klik hier: Secrets by Nature Facebook << en wie weet win jij wel €25 om te besteden in de webshop van Secrets by Nature. Het is ook gewoon simpel, laat je ultieme wellness moment weten (per tekst, foto of video), tag 3 vriendinnen en like de pagina, het bericht en deel het bericht voor meer kansen. Het lijkt veel werk, maar het valt echt wel mee. En echt […]

Mineralissima make-up met korting shoppen!

Minerale make-up is hot! Want dit is juist make-up dat speciaal is voor een gevoelige huid. Bevat geen stoffen die de huid kan irriteren. Een aanrader dus. Maar Secrets by Nature ruimt op en daarom gaat het merk ook uit de webshop. Je kunt dan ook Mineralissima shoppen vandaag 1 mei nog met 40% korting en daarna voor 25%. Overigens is het met Mineralissima dus echt OP = OP! Dus wees er snel bij.

Secrets by Nature webshop

Dit is geen blogpost zoals jullie gewend zijn en ik mag zelfs het spits afbijten. Ik zit al een tijdje bij Webwinkelhelden en ik ben dan ook één van de deelnemers dat een blog gaat schrijven over mijn webshop en met enige regelmaat zul je dan hier ook een blog vinden over de andere Webwinkelhelden. Met dit project helpen wij elkaar om ook meer bekendheid te geven aan de vele andere leuke webshops die er zijn. Ik weet ook dat veel lezers het leuk vinden om altijd wel een nieuwe webshop te ontdekken. Over mij Ik ben Agnetha, 30 jaar […]

Nieuw merk: Cosnature

Zoals jullie weten was ik naar Duitsland geweest en ik kwam daar aan in Kaufland, want we wilde daar boodschappen doen en ik wilde daar graag voor cosmetica rondneuzen. Echt zelfs een AH XL kan er niet aan te tippen wat je allemaal bij Kaufland kan vinden qua voeding en drinken, maar zelfs niet qua cosmetica. Ik nam daarom 2 shampoo’s mee, want dat was het enige wat ik van Cosnature kon vinden. En wie doet het nou niet? Ik stond dus onder de douche mijn tanden te poetsen en dacht laat ik eens het flesje verder bekijken, want kloppen […]